METHOD MAKIA - TOTAL

Total-paketti sopii aloittelijoille tai kovaa treeniä hakevalle kokonaisvaltaisen ohjelmistotarjontansa vuoksi. Voit aloittaa perusteista ja rakentaa vankan pohjan ennen vaativimpiin ohjelmiin siirtymistä. Total-paketti on aina käytössäsi ilman mitään kuluja. Osta kerran ja unohda maksut!

Täydelliset, sinun kehittymisesi mukaan mukautuvat treenit ovat aina saatavillasi. Kun ostat tämän paketin voit treenata ja kehittyä vuosien ajan. Treeniohjelmat johtavat kaikkein vaativimpiin kehonpainolla tehtäviin liikkeisiin.

Saat käyttöösi myös järjestelmään integroidun Method Makia ruokavaliosovelluksen. Sen avulla opit, kuinka rasva poltetaan tehokkaasti lihasmassa säästäen. Tulet nopeasti tikkiin ja pysyt tikissä. Aina! Ilman kaloreiden laskemista tai nälkää. Ruokavaliosta tulee luontainen tapa syödä ja lisäksi se on äärimmäisen terveellinen.

Total-paketti on enemmän kuin hintansa arvoinen. Alapuolella on esitelty kaikki siihen kuuluvat ohjelmat.

.

Aikaa tarjouksen päättymiseen:


REKISTERÖIDY PALVELUUN

Method Makia TOTAL 349€

NYT RAJOITETTU MÄÄRÄ TOTAL-PAKETTEJA HINTAAN 34,90€

Miksi annamme lähes ilmaiseksi Total-paketteja?

Maksuvaihtoehdot:

Verkkopankit, luottokortit, osamaksu, lasku.  Liikuntasetelit: Smartum, Sartum polku, Easybreak, ePassi

TOTAL PAKETIN SISÄLTÖ

VÄLINEETÖN – BASIC

Välineetön – Basic -ohjelmalla pääset kiinni Method Makia -harjoitteluun. Saat liikkeet, jotka sopivat juuri sinun tasollesi ja vahvistat koko kehoasi! Huomaat pian harjoittelun terveyttä edistävät vaikutukset, kuten liikkuvuuden paraneminen ja keskivartalon hallinnan kehittyminen. Ne taas näkyvät välittömästi muussakin elämässä parantaen toimintakykyä.

Välineetön – Basic on helppo aloittaa, sillä siinä et tarvitse mitään treenivälineitä. Voit tehdä harjoitukset kotona, salilla, ulkona tai vaikkapa mökillä ilman, että tarvitsee ottaa mukaan edes renkaita.

Harjoitukset ovat Basic-ohjelmassa kohtuullisen lyhyitä, joten ne jaksaa tehdä kunnolla ja harjoituksen ehtii tehdä kiireellisempänäkin päivänä. Lämmittelyineen päivän harjoitus kestää noin 45min. Saat itse päättää, montako kertaa viikossa haluat tehdä harjoituksen.

Hinta erikseen ostettuna: 39.95€

VÄLINEELLINEN- BASIC

Välineellinen – Basic on matalan kynnyksen ohjelma, joka tarjoaa monipuolista ja mielekästä harjoittelua. Harjoitukset eivät ole liian pitkiä, joten löydät helposti aikaa niiden tekemiseen.

Välineinä tähän ohjelmaan on hyvä olla käytössä leuanvetotanko sekä voimistelurenkaat. Renkaat voit kiinnittää kattoon tai laittaa roikkumaan leuanvetotangosta.

Välineellinen – Basic -ohjelma sopii kaiken tasoisille. Liikkeet ovat tarkasti valittuja ja ne kehittävät monipuolisesti koko kehoa.

Hinta erikseen ostettuna: 59.95€

VÄLINEETÖN – PRO

Välineetön – Pro -ohjelmalla saat kaikki Method Makian osa-alueet käyttöösi, joissa ei tarvitse välineitä. Basic-ohjelmaan liikkeiden lisäksi saat räjähtävää voimaa kehittäviä harjoitteita. Myös liikkeiden määrä per harjoitus ja viikkojaotus muuttuu aktiiviliikkujalle optimoiduksi.

Huomaat pian harjoittelun vaikutukset, kuten liikkuvuuden paraneminen ja keskivartalon hallinnan kehittyminen. Ne taas näkyvät välittömästi muussakin elämässä parantaen toimintakykyä treenin lisäksi myös arjessa ja työssä.

Välineetön – Pro on helppo aloittaa. Välineetön Basic -ohjelmasta vaihtaessa kehitystasosi säilyvät, etkä myöskään tässä ohjelmassa tarvitse mitään treenivälineitä. Voit tehdä harjoitukset kotona, salilla, ulkona tai vaikkapa mökillä ilman, että tarvitsee varautua ottamalla mukaan välineitä.

Saat itse päättää, kuinka monena päivänä viikossa teet harjoituksen. Optimaaliset tulokset saavutetaan yleensä jo neljällä harjoituksella viikossa ja selkeitä tuloksia huomataan jo kahdella tai jopa yhdellä harjoituksella viikossa

Hinta erikseen ostettuna: 79.95€

VÄLINEELLINEN – PRO

Välineellinen – Pro -ohjelma on luonteva valinta sinulle, joka haluat mahdollisimman monipuolista ja laadukasta harjoittelua. Siinä yhdistyvät kaikki Method Makian osa-alueet tiiviiseen kokonaisuuteen.

Välineinä tähän ohjelmaan tarvitaan leuanvetotanko sekä voimistelurenkaat. Renkaat voit kiinnittää kattoon tai laittaa roikkumaan leuanvetotangosta. n harrastaneille. Sitä on myös suositeltavaa käyttää tasapainotusjaksona eri painotusohjelmien välillä.

Halusit sitten muuten vain treenailla laadukkaasti tai kehittyä mahdollisimman monipuolisesti, Välineellinen -Pro toimii aina!

Hinta erikseen ostettuna: 89.95€

KÄSILLÄSEISONTA

Käsilläseisontaohjelmassa lähdetään rakentamaan suoran ja vakaan käsilläseisonnan vaatimia ominaisuuksia tai kehitetään jo valmiiksi onnistuvaa käsilläseisontaa. Lisäksi keskitytään taittopunnerrusliikkeiden harjoitteluun.

Käsilläseisonta on haastava taito, mutta hyvillä harjoitteilla sen kyllä oppii! Käsilläseisonnan osaaminen avaa paljon mahdollisuuksia kehonpainoharjoitteluun ja helpottaa monien voimaliikkeidenkin harjoittelua kehonhallinnan kautta. Käsilläseisontaa ja taittopunnerrusta tukien tämä ohjelma keskittyy myös olkapäiden ja takareisien liikkuvuuden kehittämiseen.

Progressioiden avullla voit oppia esimerkiksi tämän

LEUANVETO + SOUDUT

Leuanveto + Soudut -ohjelmassa lähdetään rakentamaan vahvan leuanvedon ja soudun ominaisuuksia. Käytännössä se tarkoittaa pääasiassa harjoittelua kohti vahvaa selkää.

Edistyneellä tasolla tässä ohjelmassa kehitetään voimaa kohti yhden käden leuanvetoa sekä kohti etuvaakasoutua.

Progressioiden avullla voit oppia esimerkiksi tämän

PUNNERRUKSET

Käsilläseisontapunnerrus + Nojavaakapunnerrus -ohjelmassa lähdetään rakentamaan oikeaoppista punnerrusta, josta edetään kohti kehonpainolla tehtäviä haastavampia punnerrusvariaatioita. Punnerrusliikkeissä avainasemassa on maksimaalisen voiman saaminen lapatuen avulla.

Punnerrusliikkeiden ohella tässä ohjelmassa keskitytään olkapäiden kiertäjäkalvosimien vahvistamiseen ja liikkuvuuden parantamiseen sekä rintalihasten liikkuvuuden parantamiseen.

Progressioiden avullla voit oppia esimerkiksi tämän

ETUVAAKA + V-SIT

Etuvaaka + V-sit -ohjelmalla saat vahvat vatsalihakset! On helppo ymmärtää, että vahvat vatsalihakset ovat perusta kaikelle harjoittelulle.

Ensimmäinen, mutta hyvin tärkeä välitavoite Etuvaa’assa on kuppikeinu. V-sitissä taas monille mielekäs välitavoite on oppia L-sit. Sen oppiminen on avainasemassa hyvään keskivartalotukeen, joka taas on perusta kaikkeen harjoitteluun.

Voimaliikkeiden lisäksi Etuvaaka + V-sit -ohjelmassa keskitytään Silta-liikkeen sekä takareisien liikkuvuuteen.

Progressioiden avullla voit oppia esimerkiksi nämä liikkeet

IHMISLIPPU + RENGASTEKNIIKKA

Ihmislippu + Rengastekniikka -ohjelmassa lähdetään rakentamaan Ihmislippuun ja rengasteknisiin liikkeisiin vaadittavia ominaisuuksia. Ennen varsinaisia ihmislippuharjoitteita kehitetään riittävän vahva selkä ja kyljet ja ennen rengasteknisien liikkeiden liikeharjoitteita harjoitellaan yliotteen ottamista.

Rengastekniikassa ensimmäinen motivoiva välitavoite on Voimaveto / Palomiespunnerrus / Muscle Up. Se on yllättävän helposti harjoiteltavissa oleva liike, mutta vaatii pientä hoksaamista.

Painotusvoimaliikkeiden lisäksi ohjelmassa keskitytään kylkien liikkuvuuteen sekä ranteiden huoltoon ja liikkuvuuteen.

Progressioiden avullla voit oppia esimerkiksi tämän

NOJAVAAKA + RENGASVOIMA

Nojavaakaan ja Rengasvoimaan painottavassa ohjelmassa opetellaan käyttämään lapatukea, sillä tavoiteliikkeet ovat kaikkein vaativimpia liikkeitä lapatuen kannalta. Kun lapatukea oppii hyödyntämään, kehitysliikkeissä tulee suuri harppaus eteenpäin. Jo välitavoitteiden saavuttaminen vaatii myös nivelien, jänteiden ja sidekudosten oikeaoppista vahvistamista.

Rengasvoiman melko haastava, mutta erittäin kiinnostava ja hieno välitavoite on Takavaaka. Takavaaka on usein helpoimmin opittavissa oleva suoran käden liike. Takavaa’an jälkeen harjoittelua jatketaan aina Ristiriipuntaan asti.

Progressioiden avullla voit oppia esimerkiksi nämä liikkeet

JALAT

Jalkaliikkeisiin painottava ohjelma kehittää erityisesti jalkojen toimintakykyä sekä räjähtävyyttä. Jalkojen liikkeet koostuvat kyykkyvoima-, kyykkytaito- ja takareisien voimaliikkeistä. Lisäksi Jalkaohjelma keskittyy kyykkyasennon ja etureisien / lonkankoukistajien liikkuvuuden kehittämiseen.

Progressioiden avullla voit oppia esimerkiksi nämä liikkeet

METHOD MAKIA NUTRITION

Method Makian Nutrition pohjautuu LCHF-ruokavalioon, joka optimoidaan käyttäjäkohtaisesti kätevällä makrolaskurilla.

Ruokavalion vähähiilihydraattisuutta ei kannata pelästyä. Vaikka perinteinen käsitys on, että urheilija tarvitsee hiilihydraatteja, nykyaikainen tutkimus osoittaa selvästi, että kun keho on opetettu käyttämään energianlähteenään rasvaa, hiilihydraatteja ei tarvita edes pitkäkestoisessa urheilusuorituksessa.

Päinvastoin. Siinä missä keho pystyy varastoimaan energiaa hiilihydraatteina vain noin 2000 kaloria, löytyy normaali-ihmisen rasvavarannoista jopa 40 000 kalorin verran energiaa. Adaptaatiovaiheen jälkeen saat käyttöösi nämä varannot, minkä jälkeen mikään ei pysäytä sinua!

Halutessasi voit käyttää myös hiilihydraattilisää. Ravinto-ohjelma neuvoo tähän oikean ajoituksen, jolla elimistön saa tuottamaan maksimaalisen määrän kasvuhormonia.

Riittävästä energiasta huolehditaan myös sillä, että ruokavalio ei ole vähäkalorinen! Urheilevan miehen päiväsaanti voi nousta helposti yli 4000kcal. Proteiinin määrä pidetään sopivana, jolloin lihaskasvu mahdollistuu, vaikka rasva palaa.

Ruokavaliosovellus sisältää painonseurannat, urheilijoilla tarpeellisen kehonmittojen seurannan sekä kansantajuisen infopaketin elimistön toiminnasta, jonka luettuasi sinulle selviää, miksi Method Makia Nutrition on niin tehokas.

Hinta erikseen ostettuna: 49€

“TOTAL PAKETIN OHJELMIEN YHTEISARVO ERIKSEEN OSTETTUNA ON YLI 700€”