© Copyright 2021 Method Makia

Startprogram

Pro-programmet

Human Flag + Ringteknik

Human Flag + Ringteknikprogrammet börjar med att bygga de grundläggande färdigheter som krävs för denna övning. Innan du försöker utföra övningen den mänskliga flaggan, utvecklar programmet dina rygg- och sidomuskler så att de är tillräckligt starka. Dessutom, innan du går vidare till ringövningen, går du igenom ett avsnitt om att stärka din greppstyrka.

Planche + Ringstyrka

Planche + Ringstyrka-programmet lär dig att maximera din axelstyrka.  Dessa övningar främjar progressiv axelstyrka. När du börjar nyttja dina starkare muskler, kommer du att ta ett stort steg framåt i utvecklingsövningarna.

Ben

Benprogrammet fokuserar i första hand på dina fötter/bens prestanda och explosiva åtgärder. Fot/benövningar består av att bygga upp styrka och teknik i knöböj, samt övningar för hamstringsmusklerna. Dessutom fokuserar fot/benprogrammet på att utveckla din teknik och rörlighet hos de främre låren och höftböjarna.

Handstand

Handstand-programmet strävar efter att stärka musklerna som krävs för att utföra en rak och stabil handstand, eller för att förbättra en redan framgångsrik handstand.

Chin-up + Rowing

Chin-up + Rowing-programmet ökar din chin-up-styrka och roddförmåga. I praktiken utvecklar denna träning en stark V-formad rygg. På avancerad nivå utvecklar detta program din styrka så att du kan göra pull-ups med en arm och horisontell rodd.

Push-up

Push-up programmet syftar först till att lära sig korrekt push-up teknik, och utökas därifrån till mer utmanande kroppsviktsövningar. Denna blandning av push-up övningar främjar maximal effekt genom att först stärka dina axlar.

Front Lever

Front Lever-programmet ger dig starka abs! Det är lätt att förstå varför fasta bukmuskler utgör grunden för all annan träning.

HIIT övningar

HIIT (High Intensity Interval Training) är en ökning av hjärtfrekvensen som förbättrar din träningsnivå med bara några minuters ansträngning. Din HIIT-historik lagras i systemet så att du enkelt kan spåra dina framsteg.

Basic-programmet

Metod Makia kommer att leda till en otroligt funktionell och kraftfull kropp. Dess syfte är att använda din kropp på så många sätt som möjligt, vilket gör att du kan utveckla både styrka och rörlighet. Method Makia erbjuder olika träningsprogram för olika nivåer av erfarenhet, för både nybörjare och avancerade idrottare.
 
Du kan börja med grunderna och bygga en solid grund innan du går vidare till mer krävande program. Kompletta träningssessioner utvecklas i takt med dina framsteg och är alltid tillgängliga för dig och kan utvecklas genom åren.
 
Du kommer också ha tillgång till Method Makia integrerade diet-app. Den här appen är mer än bara en näringsplan! Den kommer att utbilda dig om principerna bakom effektiv fettförbränning samtidigt som du behåller din muskelmassa. Med vår diet-app kan du snabbt få bättre passform och bli tonad utan att räkna kalorier eller svälta dig själv. Vi hjälper dig att utveckla hälsosammare matvanor för att få snabbare resultat.

Du kan ändra ditt träningsprogram när som helst. Alla dina träningsnivåer överförs automatiskt till ett utvalt program.

Startprogrammet är ett lättare program som erbjuder en omfattande och meningsfull träning. Övningarna är inte för långa, därför kan du enkelt hitta tid för att utföra dem. Dessa övningar har valts noggrant för att utveckla hela din kropp på ett mångsidigt sätt. Du kommer att utföra övningar som passar din förmåga och stärker hela kroppen. Du kan göra övningarna med bara din kroppsvikt. Ingen utrustning behövs.

Pro-programmet är ett naturligt val för idrottare som vill träna med de mest mångsidiga och högkvalitativa övningarna. Den kombinerar alla delar av Method Makia till ett kompakt paket. Du kommer att få den extra fördelen att du utför övningar som utvecklar explosiv styrka. Antalet övningar per träning och deras veckovisa frekvens ökar enligt din förmåga. Pro-programmet är det bästa valet för etablerade idrottare.

METHOD MAKIA

Specialprogram

100 PROCENT UNIKT

Varje Method Makia träningspass är unikt eftersom de alltid är skräddarsydd för din nuvarande träningsnivå. Med fokus på dina personliga egenskaper och färdigheter innehåller Method Makia-systemet 11 hemma-träningsprogram för att låsa upp din fulla potential

ÖVER1,400 INSTRUKTIONSVIDEOR

Systemet innehåller över 1,400 olika kroppsviktarrörelser, var och en innehåller en illustrerande instruktionsvideo. Det breda utbudet av produkter garanterar steg-för-steg-utveckling genom att spåra din träningshistorik och ger dig feedback baserat på dina ackumulerade övningar.

120 OLIKA HIIT-ÖVNINGAR

HIIT (High Intensity Interval Training) är en ökning av hjärtfrekvensen som förbättrar din träningsnivå på bara några minuters träning. Din HIIT-historik lagras i systemet så att du enkelt kan hålla reda på dina framsteg.

REGISTRERA

EN STARK OCH FUNKTIONELL KROPP

Method Makia är ett system som leder till en otroligt funktionell och kraftfull kropp. När du följer programmet kan du träna din kropp på så många sätt som möjligt, vilket innebär att du utvecklar både din styrka och rörlighet. Detta leder till oövrträffad kroppskontroll.

Medan du tränar din kropp på ett mångsidigt sätt med Method Makia-systemet, kan du också aktivera små stödmuskler som sällan används, till exempel under traditionell gymträning. Method Makia garanterar ett optimalt program för varje deltagare, oavsett deras aktuella nivåer av träning och personliga mål.

Samtidigt erbjuder Method Makia den ultimata träningsplanen för både professionella idrottare och nybörjare. Eftersom det ett väldigt säkert sätt att träna kan Meta Makia också användas för rehabilitering efter skada. Programmets huvudsyfte är att uppnå progressiv utveckling på egen nivå.

Vår metod gör att dina personliga fitnessmål blir mer bekväma att nå. Allt du behöver göra är att följa anvisningarna från systemet och utföra den professionella och illustrativa guidade träningen för dagen, var som helst och när som helst.

REGISTERREGISTRERA

Näringsplanen är baserad på en ketogendiet och har en intuitiv och bekväm keto-räknare.Man bör inte vara rädd för att ha en diet med lite kolhydrater. Medan den allmänna åsikten är att kolhydrater är avgörande för idrottare, visar den senaste forskningen tydligt att de inte behövs om kroppen lär sig att använda fett som sin energikälla.

Faktum är att det faktiskt är en effektivare energikälla för en idrottare. Medan kroppen bara kan hålla ca 2.000 kalorier av energi i form av kolhydrater, lagrar den genomsnittliga fettreserven upp till 40.000 kalorier av energi. Efter att ha gått igenom anpassningsfasen av vår näringsplan kan du aktivera dina interna energiresurser, då kan ingenting stoppa dig!

Kolhydrater är inte strängt förbjudna. Om du vill kan du också ta ett kolhydrattillskott. När det gäller proteinintag bör dess mängder bibehållas på rätt nivåer för att säkerställa både muskeltillväxt och fettförbränning. Näringsprogrammet kommer också att föreslå den bästa tiden för tillväxthormonproduktion.

Diet-appen innehåller också viktspårning, övervakning av kroppsmassindex och gott om sunt förnuft om kroppens funktionalitet för att utbilda dig och förklara varför Method Makia Nutrition är så effektivt.

NÄRINGSPLAN

UTMANA DIG SJÄLV

HIIT eller High Intensity Interval övningar är korta, och tar bara några minuter, och ökar din hjärtfrekvens. Se till att ta i och aktivera en effektiv fettförbränningsnivå, detta har en fortsatt effekt även en dag efter träningen. 

HIIT träningspass hjälper dig att nå dina högsta aeroba och anaeroba träningsnivåer både effektivt och snabbt. Du kan också slutföra HIIT efter styrkeövningar för att slutföra din träningsrutin hemma. Method Makia-systemet innehåller 120 olika typer av HIIT-övningar.

Du kan välja nivå beroende på din nuvarande träningsnivå och tillgängliga utrustning (t.ex. kettlebell, pull-up bar) till ditt förfogande. Alla träningssessioner registreras av systemet. Således kan du enkelt hålla reda på ditt träningspass.

HIIT-övningar erbjuder ett snabbt och effektivt sätt för alla att hålla sig i god fysiskt form. Några minuter är tillräckligt för en session, och träningen kan utföras var som helst, även på ett hotellrum. Med Method Maki-appen kan din träning alltid slutföras.

Du får också tillgång alla specialprogram!

DET FINNS MER!

REGISTRERA

Startprogrammet är ett lättare program som erbjuder en omfattande och meningsfull träning. Övningarna är inte för långa, därför kan du enkelt hitta tid för att utföra dem. Dessa övningar har valts noggrant för att utveckla hela din kropp på ett mångsidigt sätt. Du kommer att utföra övningar som passar din förmåga och stärker hela kroppen. Du kan göra övningarna med bara din kroppsvikt. Ingen utrustning behövs.

Pro-programmet är ett naturligt val för idrottare som vill träna med de mest mångsidiga och högkvalitativa övningarna. Den kombinerar alla delar av Method Makia till ett kompakt paket. Du kommer att få den extra fördelen att du utför övningar som utvecklar explosiv styrka. Antalet övningar per träning och deras veckovisa frekvens ökar enligt din förmåga. Pro-programmet är ability. Pro software is the best choice for established athletes.

REGISTRERA

METHOD MAKIA

Starting Level Test

All Training Programs

120 HIIT exercises

Start here

Nutrition Plan

Immediate access

TRAINING

No credit card required · Try for Free

Contact

Contact Us

Method Makia Training
Supersport Pte. Ltd.

Change language

Change language