© Copyright 2018 Method Makia

Start Programmet

Pro Programmet

Human Flag + Ring-Teknikker

Human Flag + ringteknikk-programmet begynner med å bygge grunnleggende ferdigheter som kreves for disse øvelsene. Før du prøver det faktiske menneskeflagget, utvikler programmet ryggen og sidemuskulaturen din slik at de blir sterke nok, samtidig er det også informasjon om hvordan du skal trene grepsstyrken din før du går videre til øvelsene rundt ringteknikk.

Planche + Ring styrke

Planche + Ringstyrke-programmet lærer deg å maksimere styrken din rundt skulderbladet. Disse øvelsene fremmer skulderbladstyrke, når du utvikler styrken din der, vil du ta store skritt mot utviklingsøvelsene.

Bein

Bein-programmet fokuserer primært på ytelsen av føttene/bena og eksplosiv styrke. Beinøvelsene består av knebøy og hamstringøvelser. I tillegg fokuserer beinprogrammet på å utvikle fleksibiliteten i knebøy og mobiliteten i de fremre lårene og hoftene.

Håndstående

Håndstående-programmet forsøker å styrke musklene som kreves for å utføre en rett og stabil håndstående, eller for å forbedre en allerede vellykket håndstående.

Chin-up + roing

hin-up og ro-programmet øker chin-up styrken og ro-evnen din. I praksis utvikler dette programmet en sterk V-formet rygg. På det avanserte nivået utvikler dette programmet din styrke slik at du kan gjøre  en-hånds pull-ups samt fremover horisontal roing.

Armheving

Armhevings-programmet tar sikte på å lære deg riktig teknikk, derfra utvides det til mer avanserte kroppsvekt øvelser. Blandingen av armhevingsøvelsene fremmer maksimal effekt ved å først styrke skulderbladene.

Mage

Mageprogrammet vil gi deg sterkere magemuskler! En solid kjerne av muskler som danner grunnlaget for all annen trening.

HIIT øvelser

HIIT (Høy Intensitet Interval Trening) booster hjerterytmen din og vil forbedre formen din på noen få minutter med eksplosiv trening. Din HIIT historie blir lagret i systemet slik at du enkelt kan følge fremdriften din.

Standard programmer

Makia Metoden vil føre til en utrolig funksjonell og kraftig kropp. Hensikten er å bruke kroppen din på så mange måter som mulig, for å utvikle styrke og mobilitet. Vår Makia Treningsmetode inkluderer forskjellige treningsprogrammer for ulike nivåer av erfaring, tilpasset for både nybegynnere og avanserte utøvere.

Du kan starte med det grunnleggende og bygge et solid fundament før du går videre til mer krevende treningsprogrammer. Komplette treningsøkter utvikles i takt med fremgangen din, og er alltid tilgjengelig for deg og kan utvikles gjennom årene med trening.

Du vil også ha tilgang til den integrerte Makia Diett-appen. Denne appen er mer enn bare en ernæringsplan! Den vil utdanne deg innen prinsippene rundt effektiv fettforbrenning mens du beholder muskelmassen.

Med kostholdsprogrammet kan du raskt komme i form og beholde en lav fettprosent uten å irriterende deg over å være sulten, og du trenger heller ikke å telle kalorier. Vi vil hjelpe deg med å utvikle sunnere spisevaner slik at du får raske resultater.

Du kan når som helst endre på treningsprogrammet ditt. Alle treningsnivåene dine overføres automatisk til det nye programmet.

Startprogrammet er et lavterskel treningsprogram som tilbyr en fullverdig og meningsfull treningsøkt. Øvelsene er ikke for lange, derfor vil du kunne finne tid i hverdagen til å fullføre dem. Disse øvelsene har blitt nøye utvalgt for å utvikle hele kroppen på en allsidig måte. Du vil utføre øvelser som passer ditt nåværende nivå som vil styrke hele kroppen din. Du kan gjøre øvelsene med kun kroppsvekt. Ingen utstyr er nødvendig.

Pro Programmet er et naturlig valg for utøvere som ønsker å utføre de mest allsidige og beste øvelsene. Programmet kombinerer alle delene av Makia Metoden til en komplett pakke. Du vil få den ekstra fordelen ved å kunne gjøre øvelser som utvikler eksplosiv styrke. Antall øvelser per trening og deres ukentlige frekvens øker etter din egen utvikling. Pro Programmet er det beste valget for etablerte utøvere.

METHOD MAKIA

Spesial programmer

100 PROSENT TILPASSET FOR DEG

Hver eneste Makia Treningsøkt er unik, fordi den er alltid tilpasset ditt nåværende treningsnivå. Med fokus på dine personlige ferdigheter og egenskaper, inkluderer Makia Metoden 11 treningsprogrammer du kan gjøre hjemme for å låse opp ditt fulle potensiale.

OVER 1,400 INSTRUKSJONSVIDEOER

Systemet inkluderer over 1,400 forskjellige kroppsvekt øvelser, hver av dem illustrert ved hjelp av instruksjonsvideoer. Det store utvalget av produkter vil sikre trinnvis utvikling ved å følge opp treningsloggen din, og ved å gi deg tilbakemelding på øvelsene du utfører.

120 FORSKJELLIGE HIIT ØVELSER

HIIT (Høy Intensitet Interval Trening) øker hjertefrekvensen og vil forbedre fitnessnivået ditt på bare noen minutter med trening. HIIT-historien din blir lagret i systemet slik at du enkelt kan holde følge på fremdriften din.

Registrer deg

EN STERK OG FUNKSJONELL KROPP

Makia Treningsmetode er et system som fører til en utrolig funksjonell og kraftig kropp. Når du følger programmet kan du trene kroppen din på så mange måter som mulig, noe som betyr at du vil utvikle både styrke og mobilitet. Dette vil resultere i en utrolig god kroppskontroll.

Når du trener kroppen din på en allsidig måte med Makia Treningsprogrammet, kan du også aktivere små støttemuskler som sjelden brukes i for eksempel vanlige treningsprogrammer. Makia Metoden sikrer et optimalt treningsprogram for hver enkelt bruker, uavhengig av deres nåværende nivå  eller personlige mål.

Samtidig tillbyr Makia Metoden deg den ultimate treningsplanen for både profesjonelle idrettsutøvere og nybegynnere. Som en sikker måte å trene på er Makia Metoden også velegnet til trening for rehabilitering etter skade. Hovedformålet med programmet er å oppnå stigende fremgang ut fra ditt fitness-nivå.

Makia Metoden gjør det lettere for deg å oppnå dine treningsmål på en komfortabel måte. Alt du trenger å gjøre er å følge instruksene som tilbys i programmet og fullføre den profesjonelle og guidede dags-øvelsen som kan gjøres hvor og når som helst.

Registrer degRegistrer deg

Ernæringsplanen er basert på keto-dietten og bruker en enkel keto-kalkulator. Det er ingen grunn for å frykte en lavkarbo diet. Selv om det er allment kjent at karbohydrater er en essensiell del av kostholdet for atleter, viser nylige studier at karbohydrater ikke er nødvendig når kroppen lærer å bruke fett som sin energikilde.

Realiteten er at fett er en mer effektiv energi kilde for en atlet. Kroppen kan kun holde opp til 2000 kalorier i form av karbohydrater, mens det gjennomsnittlige mennesket kan holde opp mot 40,000 kalorier i fettreservene. Etter du har gått gjennom en overgangsfase i diettplanen vår kan du aktiverer din interne energi kilde, da kan ingenting stoppe deg!

Karbohydrater er ikke strengt forbudt, om du foretrekker kan du også ta et karbohydrat supplement. Med tanke på protein inntaket, bør mengden være på de rette nivåene slik at du legger til rette for både muskeløkning og at du i tillegg kvitter deg med overflødig fett. Ernæringsprogrammet vil også anbefale deg de beste tidene på dagen for muskel økning og hormonproduksjon.

Diett programmet inkluderer vekt analyse, kropps-indeks monitoring, og mye god informasjon om hvordan kroppen fungerer for å lære deg hvorfor Makia Ernæringsprogrammet fungerer så bra.

ERNÆRINGSPLAN

UTFORDRE DEG SELV

HIIT øvelsene er korte, krever kun noen minutter med sirkeltrening og setter i gang pulsen din raskt. Sørg for å svette og du vil aktivere kroppens fettforbrenningspotensiale. Dette vil ha gunstige effekter på fettforbrenningen til og med dagen etter økten.

HIIT treningsøktene hjelper deg med å nå de høyeste aerobic og anaerobic treningsnivåene både effektivt og raskt. Du kan også gjennomføre HIIT etter styrkeøvelser for å fullføre treningsrutinen hjemme. Makia Metoden inkluderer 120 forskjellige HIIT øvelser.

Du kan velge treningsnivåer i henhold til treningsnivå og utstyr som er tilgjengelig (for eksempel kettlebell, pull-up bar etc) til disposisjon. Alle treningsøktene registreres av systemet. Dermed kan du enkelt holde styr på fremgangen din.

HIIT-øvelsene gir en rask og effektiv måte for alle å holde seg i god fysisk form. Noen minutter er nok for en økt, og treningen kan utføres hvor som helst, selv i et hotellrom. Med Makia Metode-appen kan en treningsøkt alltid fullføres.

Du vil også få alle spesial programmer!

DET ER MER!

Registrer deg

Startprogrammet er et lavterskel treningsprogram som tilbyr en fullverdig og meningsfull treningsøkt. Øvelsene er ikke for lange, derfor vil du kunne finne tid i hverdagen til å fullføre dem. Disse øvelsene har blitt nøye utvalgt for å utvikle hele kroppen på en allsidig måte. Du vil utføre øvelser som passer ditt nåværende nivå som vil styrke hele kroppen din. Du kan gjøre øvelsene med kun kroppsvekt. Ingen utstyr er nødvendig.

Pro Programmet er et naturlig valg for utøvere som ønsker å utføre de mest allsidige og beste øvelsene. Programmet kombinerer alle delene av Makia Metoden til en komplett pakke. Du vil få den ekstra fordelen ved å kunne gjøre øvelser som utvikler eksplosiv styrke. Antall øvelser per trening og deres ukentlige frekvens øker etter din egen utvikling. Pro Programmet er det beste valget for etablerte utøvere.

START NOW

METHOD MAKIA

Starting Level Test

All Training Programs

120 HIIT exercises

Start here

Nutrition Plan

Immediate access

TRAINING

No credit card required ·Try for Free

Contact

Contact Us

Method Makia Training
Supersport Pte. Ltd.

Change language

Change language