Method Makia

Nyt Method Makia Total-paketti 90% alennuksella!

Method Makia treenipalvelu

Siitä on nyt reilu vuosi kun Method Makia avattiin Suomen markkinoille vuosien kehitystyön tuloksena. Lyhyessä ajassa palvelu on ehtinyt löytää paljon tyytyväisiä käyttäjiä, jotka ovat treenanneet itselleen huikeita tuloksia – HYVÄ TE! Samalla palvelua on kehitetty vastaamaan yhä paremmin käyttäjiensä tarpeita – kiitos kaikille tähän mennessä palautetta antaneille!

Tarvitsemme apuasi

Vaikka kehitystyö ei pääty koskaan, nyt ollaan siinä pisteessä, että on aika valloittaa Suomen lisäksi myös muu maailma. Siihen tarvitsemme sinun apuasi, koska haluamme tietää, millainen treenaaja sinä olet.

Saadaksemme mahdollisimman laajan kuvan siitä, ketä Method Makia –käyttäjät ovat, tarjoamme 349 € hintaisen Total-paketin kaikessa laajuudessaan hintaan 34,90€. Näin toivomme saavamme mahdollisimman monta uutta käyttäjäkokemusta palvelustamme. Saat siis 90% alennuksella ikuisen käyttöoikeuden kaikkiin treeniohjelmiimme, HIIT-harjoituksiin ja ruokavalioon. Siis ihan kaikkeen.

Jos olet jo Method Makia -käyttäjä, eikä sinulla vielä ole Total-pakettia käytössäsi, voit päivittää siihen tarjoushinnalla sisäänkirjautumisen jälkeen.

Mitä me odotamme sinulta

Vastapalvelukseksi pyydämme, että annat muutamat perustiedot itsestäsi: iän, sukupuolen, harrastuneisuutesi kuntoilussa, tavoitteesi sekä halutessasi kokemuksesi tai kehittämisideasi palvelusta. Näitä kysymme sähköpostilla, kun olet käyttänyt palvelua muutaman viikon ajan. Aika reilu diili, vai mitä? Total-paketteja jaetaan rajallinen määrä lähes ilmaiseksi, joten kannattaa toimia heti.

Nyt on hyvä aika aloittaa tehokas harjoittelu

Jos siis ikinä olet harkinnut kehonpainoharjoittelun aloittamista tai muuten vain etsinyt itsellesi tehokasta, helppoa ja turvallista harjoittelumuotoa, suosittelemme vahvasti, että aloitat sen nyt.

Method Makia tarjoaa täydellisen, mukanasi kehittyvän treeniohjelman, jota voit käyttää omalta päätelaitteeltasi missä tahansa, koska tahansa. Uniikki verkkopalvelu sisältää yli 1400 erilaista liikettä sekä videolla että kirjallisesti ohjeistettuna ja koostaa niistä jokaiselle käyttäjälle täysin henkilökohtaisen, käyttäjän mukana kehittyvän treeniohjelman. Vastaavaa, jatkuvasti yksilöllisesti mukautuvaa treenipalvelua emme ole löytäneet koko maailmasta!

Mukana myös ruokavalio

Ostamalla Total-treenipaketin saat pääsyn myös Method Makia -ruokavalioihin, joilla on pudotettu painoa jo lähes 10 000 kiloa. Ruokavalio sopii niin treenajalle kuin laihduttajalle. Lisäksi se on erittäin energisoiva ja terveellinen jatkuvana ruokavaliona.

JA KYLLÄ, 349€ hintaisia Total-treenipaketteja jaetaan rajallinen määrä kertamaksulla 34,90€.

Kiitos, että lähdet mukaan ja autat meitä kehittämään palveluamme entistä paremmaksi! Kiitos myös kaikille nykyisille Method Makia –treenaajille!

Tehdään yhdessä palvelusta entistäkin parempi – ja valloitetaan maailma. Kutsu siis ihmeessä myös kaverisi mukaan hyödyntämään tämä huikea tarjous ja liittymään osaksi Method Makia -jengiä!

Aikaa tarjouksen päättymiseen:

LUNASTA TARJOUS TÄSTÄ

 

Comments

comments

Previous ArticleNext Article