Method Makia ruokavalio

Method Makian ruokavalio pohjautuu LCHF (Low Carb Healthy Fat) ruokavalioon. Alussa hiilihydraatit (eli kaikki sokerit) minimoidaan ja keho siirtyy ns. ketoosiin. Ketoosissa keho valmistaa rasvasta ketoneita, joita aivot ja lihakset käyttävät energianlähteenään. Tästä syystä laihtuminen on nopeaa ilman kaloreiden laskemista tai annosten punnitsemista. Method Makian ruokavaliolla ketoosi sekä kevyt ja energinen olo saavutetaan lyhyessä ajassa ilman suurta kalorivajetta.

Paljon vihanneksia

Method Makian ruokavaliolla syödään paljon vihanneksia, paljon hyviä rasvoja, sopivasti proteiinia (liha, kala,kana, kasviproteiinit) ja paljon herkulllisia lisukkeita.

Tiedät mitä teet

Ruokavalio sisältää tietopaketin elimistön toiminnasta, laajat ateriapankit laihduttamiseen sekä perusruokavalioon. Perusruokavalio on hyvin lähellä välimerellistä ruokavaliota. Lisäksi järjestelmä sisältää lukuisia seurantavälineitä. Ruokavalio on itsessään laihduttava ja lisäliikuntaa ei tarvita painonpudottamiseen.

Terveellinen

Ruokavalioilla on saatu aikaan huikeita tuloksia ylipainoon sekä tyypin-2 diabetekseen. Ylipainoisille tarkoitetut Method Makian palvelut löytyvät osoitteista www.ladydieetti.com sekä www.äijädieetti.com.

Ruokavalio sopii hyvin urheilua harrastavalle adaptaatiovaiheen jälkeen.