Method Makia Training

Method Makia är en online-utbildning och näringstjänst som förbereder ett användarspecifikt, ständigt utvecklat träningsprogram. Tjänsten fungerar på alla enheter. Det är återigen ett nytt år och det senaste året har varit väldigt aktivt. Method Makia medlemsbas har snabbt ökat till cirka 23 000.

Nöjda användare
 
Våra användare är mycket nöjda med vår tjänst. Method Makia-paketet innehåller träningsprogram och dietprogram, så det ger verkligen valuta för pengarna. Efter registrering kan du ladda ner en mobilapp och programmet fungerar smidigt på din mobiltelefon.

En ny inställning till träning och välmående

Vanligtvis kräver tjänster som erbjuds via internet en strikt diet-anpassningar, som kombineras med fysiska aktiviteter under en viss period. Method Makia är inte en tillfällig fitness kur, istället är det en livsstil.

Utbildningsprogram

Det primära syftet med träningen är inte att utveckla dina muskler så snabbtsom möjligt, men att förvärva en kraftfull och fungerande kropp som kan klara i alla utmaningar den möter. Din kropp anpassas på ett naturligtsätt och blir mer strömlinjeformad när träningen börjar. När din kropp har utvecklats till den punkt där vår algoritm börjar ge utmanande övningar, är resultaten i form av muskelutveckling faktiskt ännu bättre än med traditionell träningspass.

Utbildningen börjar med övningar som anpassas efter användarens form, stärker leder och muskler och låter dem klara mer belastning. Detta gör träning säker, lämplig för alla, och dessutom är det möjligt att göra allt från bekvämligheten av ditt hem.
 
Olika slags dietet

Systemet innehåller också dietrekomendationer och mycket information om hur din kropp hanterar näringsämnen.Oftast räcker det att bara läsa informationen för att uppnå en förändring i kostens sammansättning.

Dieten innehåller en exceptionell inställning till träning. Om ditt mål är att gå ner i vikt hjälper fysiska aktiviteter mycket i början tills din kropp har anpassat sig till den nya nivån av metabolism.När det här är uppnått är det dags att börja med tung fysisk träning, och se till att du har energi nog för att utföra den.

Att gå ner i vikt med Method Makias dietprogrammet kräver emellertid inte så intensiv träning att den ger blodsmak i munnen. Andelen fysiska aktiviteter är bara 10%, och om målet är att gå ner i vikt fungerar kosten riktigt bra med bara vanlig daglig träning.


INTERNATIONALISERANDE
ERBJUDANDE

Method Makia oändlig licens!
ENGÅNGSBETALNING! INGEN MÅNADSAVGIFT ELLER ÅRLIGA AVGIFTER!

Hämta det idag! 
Varför är användarna nöjda?

Tanken bakom Method Makia verkade nästan omöjlig: “Låt oss bygga en tjänst som passar både nybörjare och elitatleter, liksom de som vill gå ner i vikt eller utveckla sina muskler.”Nu inkluderar våra medlemmar några av de bästa atleterna och användarna, som har gått ner över 50 kg av sin vikt och sedan började träna med Method Makia. Våra användare får mycket mer värde för sina pengar än vad de förväntade sig när de registrerade sig. Vi har lyckats ganska bra med vårt omöjliga uppdrag.

De viktigaste frågorna kan inte mätas i pengar

De viktigaste frågorna kan inte mätas i pengar De näst viktigaste sakerna kan mätas i pengar, men inte de som är viktigast. Det är ovärderligt när en person som lider av typ 2- diabetes blir botad så att de inte längre behöver medicin eller om en person med svår övervikt lyckas gå ner i vikt och finner motivationen för ett mer aktiv livsstil. Kundrespons som visar hur deras liv har förändrats gör vår kundservice väldigt glada och nöjda.

Internationalisering!

Vi har testat och utvecklat engelska språkversioner i ungefär ett år med äkta användare. Vi har just börjat marknadsföra engelskspråkiga versionen och ger bort nästan GRATIS TOTAL + paket med en oändlig licens – och slutför språkversionerna. Erbjudandet fortsätter en dag i taget tills alla reserverade paket har sålts. Vi kommer inte att skicka ett separat uttalande när erbjudandet slutar.

Arbetet med att utveckla tjänsten fortsätter.Vi utvecklar programmet och appen baserat på feedback från kunder.


INTERNATIONALISERANDE
ERBJUDANDE

Method Makia oändlig licens!
ENGÅNGSBETALNING! INGEN MÅNADSAVGIFT ELLER ÅRLIGA AVGIFTER!

Hämta det idag!


Previous ArticleNext Article