Yleinen

Internasjonalisering!

Internasjonalisering!

Et nytt år er her, og det forrige året har vært et aktivt ett! Det er nå hele 18 000 medlemmer som tar i bruk Makia Metoden.

Tilfredse brukere

Brukerne våre er svært fornøyde med tjenesten. Makia-pakken inkluderer treningsprogrammer samt kostholdsprogrammer, slik at du får skikkelig verdi for pengene. Etter registrering, kan du laste ned en mobil-app, Makia Metoden er da enkel tilgjengelig på din mobiltelefon.

En anderledes tilnærming til trening og helse

Vanligvis krever tjenester som tilbys via internett strenge dietter kombinert med fysiske aktiviteter som ofte varer kun for en kort periode. Makia Metoden er annerledes, og er mer enn livsstil enn en uoppnåelig fitness-drøm.

Treningsprogrammer

Det primære målet med trening er ikke å utvikle musklene så fort du kan, men å skaffe seg en kraftig og velfungerende kropp som er funksjonell og kan møte alle situasjonene du kommer over i hverdagen.
Naturligvis blir kroppen din også sterkere når treningen begynner. Når kroppen din har utviklet seg til det punktet hvor algoritmen begynner å gi den mer utfordrende øvelser, blir muskelsveksten enda større enn med tradisjonell trening.

Treningen begynner med øvelser som er tilpasset brukerens nivå og tilstand. Treningen styrker bindevev og ledd og gir dem mulighet til å motstå tyngre belastning. Dette gjør treningen trygg og egnet for alle. Det er også mulig å gjøre hele treningsøkten i hjemmet ditt.

En annerledes diett

Makia Metoden inneholder også anbefalinger når det kommer til kosthold og du får mye informasjon om hvordan kroppen din håndterer næringsstoffer. Ofte er bare det å lese gjennom informasjonen nokk til at det virker positivt på dine fremtidige kostholdsvalg.

Dietten inneholder også en slags

Eksepsjonell tilnærming til trening; hvis målet ditt er å gå ned i vekt, blir fysiske aktiviteter redusert frem til kroppen din har tilpasset seg nye metabolisme-nivåer. Når dette er nådd, er det på tide å trene tyngre, og du vil da også ha energi nokk til å gjennomføre treningen.

Å miste vekt med kostholdsprogrammet til Makia Metoden krever ikke trening med smak av blod i munnen. Andelen av fysiske aktiviteter er bare 10%, og hvis målet er å gå ned i vekt, fungerer dietten veldig bra med bare vanlig mosjon utenom.

Hvorfor er brukerne så fornøyde?

Ideen bak Makia Metoden virker nesten umulig: “la oss skape en tjeneste som passer både nybegynner og topputøvere, og de som ønsker å gå ned i vekt eller bygge muskler”

Nå er både topputøvere og nybegynnere brukere av Makia Metoden. Noen brukere har mistet over 50 kg etter de har startet programmet. Brukerne forteller oss at de har fått mye mer verdi for pengene enn hva de forventet da de registrerte seg. Vi lyktes ganske godt med vår “umulige oppgave”.

De viktigste tingene kan ikke måles i penger

Noen ting kan måles i penger, men det som er viktigst kan ikke. Det er uvurderlig når en person som lider av type 2-diabetes blir kurert slik at de ikke lenger trenger medisin. Også når en person med alvorlig overvekt klarer å gå ned i vekt og å finne motivasjon for en sunne livsstil. Tilbakemeldingen fra kundene våre viser at mange liv har endret seg i en utrolig positiv retning, dette gjør at vår kundeservice- avdeling blir utrolig fornøyde.

Så, hva blir det neste?

Vi har testet og utviklet engelskspråklige versjoner nå i omtrent ett år med ekte brukere. Vi har nettop begynt å markedsføre engelskspråklig versjoner og gir dem bort nesten GRATIS TOTAL+Pakker med uendelig lisens! Tilbudet fortsetter en dag om gangen til alle reserverte pakker er solgt. Vi vil ikke gå ut med en kunngjøring når tilbudet avsluttes.

Arbeidet med å utvikle tjenesten fortsetter. Vi utvikler programmet og appen basert på tilbakemeldinger fra kunder som deg.

Previous ArticleNext Article