Makias Treningsmetode: Fra en online fitnesstest til en utrolig kropp

Makia Metoden er et treningsprogram som kan føre til en utrolig funksjonell og kraftfull kropp. Vårt konsept innebærer å kartlegge ditt nivå med å bruke en fitnesstest, identifisere dine styrker og bruke kroppen din på så mange måter som mulig. Når du bruker denne tilnærmingen, vil du utvikle både styrke og mobilitet.

Startnivå Test

Makia Metoden er basert på kroppsvekts-øvelser. Programmet starter med en fleksibel startnivå-test som kartlegger kroppen på 20 forskjellige områder. Hvis du er nybegynner, vil du ikke bli tilbudt å utføre utfordrende øvelser. Hvis du har erfaring med å trene, vil startnivå-testen forberede deg på din første treningsøkt i henhold til resultatene dine. Vær oppmerksom på at hver bruker kun trenger å ta testen en gang.

Fitnesstesten er adaptiv, noe som betyr at hvis du er nybegynner, vil du ikke bli tilbudt utfordrende treningsøvelser.

Hvis du allerede har gjort kroppsvektsbaserte øvelser tidligere, tilsvarer startnivå-testen i seg selv en like krevende trening fordi den måler utfordrende bevegelser. Startnivå-testen utføres kun en gang.

Etter å ha analysert resultatene av din fysiske kondisjonstest oppretter systemet unike startverdier for alle treningsprogrammene. Makia Metoden er lagt slik at alle kan enkelt hoppe inn i treningsverdenen.
Derfor inkluderer den både Start- og Pro-treningsprogrammer for både nybegynnere og aktive sportsentusiaster.

Med målet om å utvikle hele kroppen på en balansert måte, gjør vårt treningsprogram det mulig å trene med eller uten utstyr. Det handler ikke om å kjøpe dyrt sportsutstyr for å bygge musklene du vil ha. En chin- up bar og gym ringer vil være nok, selv for den tyngste treningsøkten.

Flere forskjellige spesialprogrammer

Med Makia Metoden er du trygg på at treningsprogrammet ditt alltid er unikt og oppdatert. Du velger en treningsøkt som fokuserer på bestemte muskelgrupper eller ferdigheter du ønsker å utvikle (for eksempel å gjøre håndstående) I tillegg kan du bytte treningsøkter når som helst og alle nivåene du oppnår vil bli overført til eventuelle nye treningsprogrammer.

Makia Metodens treningsøvelser

Når du er ferdig med treningsnivå-testen er du klar til å komme i gang med treningen. Du starter med en oppvarmingsrutine og går derfra videre til en treningsøkt.

Fokus på bevegelser

Hver treningsøkt er basert på en kombinasjon av forskjellige bevegelser. Makia Metoden inkluderer fokus på kraft samt mobiliseringsøvelser i hver enkelt treningsøkt. Dermed kan du trene alle musklene dine og oppnå imponerende resultater på kort tid. En treningsøkt består av 4-5 forskjellige typer bevegelser.

Styrke øvelser består av repeterende eller statiske øvelser. Alle av dem inkluderer en personlig timer som lar deg overvåke tiden mens du utfører statiske økter. Ved hjelp av individuelle signaler vil timeren også indikere den anbefalte varigheten på hvileperioden mellom øvelsene.

Vanskelighetsgrader

Etter en serie med bevegelser vurderes vanskelighetsgraden av en brukervennlig kontroller. Ifølge målingen tilpasser systemet en optimal treningsøkt for deg. Hvis noen muskelgrupper utvikler seg raskere, vil programmet utfordre dem tilsvarende. Hvis resultatene kommer saktere enn antatt vil vanskelighetsgraden økes senere. Programmet sørger for at treningen er trygg, utfordrende bevegelser blir ikke en del av programmet ditt før kroppen din er klar for dem.