fitness och näringsprogram

Method Makia, online träning- och diettjänst med fantastisk återkoppling

Method Makia är en online-utbildning och näringstjänst som förbereder ett användarspecifikt, ständigt utvecklat träningsprogram. Tjänsten fungerar på alla enheter.

Effektiva träningspass i ditt eget hem

Övningar utförs med din kroppsvikt och i de mest krävande programmen är de tillräckligt att ha en dörrtrapets och gymnastikringar. Dessa enkla verktyg gör varje hem till ett bra gym. Systemet innehåller även helt icke-instrumentella program, så det behövs inga redskap alls.

Användarspecifika träningsprogram

Systemet innehåller en omfattande databas med över 1.400 exempel. Övningarna är indelade i 20 kategorier av olika kroppsdelar baserat på regioner. Algoritmen förbereder ett kontinuerligt anpassningsbart träningsprogram för varje användare baserat på användaråterkoppling. På så sätt är träningsprogrammet alltid aktuellt och träningen förblir intressant.

Enkel och effektiv träning

Systemet förbereder övningsaktiviteten för dagens övning baserat på informationen från användaren. Att ge feedback under träningen är lätt och hjälper till att säkerställa fortsatt ökning av framtida övningar. Beroende på programmet, varar ett träningspass 40-60 minuter och innehåller 4-5 rörliga övningar.


INTERNATIONALISERANDE
ERBJUDANDE

Method Makia oändlig licens!
ENGÅNGSBETALNING! INGEN MÅNADSAVGIFT ELLER ÅRLIGA AVGIFTER!

Hämta det idag!


En ny typ av övning att träna

Method Makia träning är baserat på rörelseövningar. Övningarna kombineras med kraftfulla mobiliseringsövningar. Rörelseövningarna är utformade så att mobiliseringsövningen stöder kraftrörelsen som ska utföras eller för att utveckla tillräcklig rörlighet för de mer utmanande rörelser som kommer. När styrka och rörlighet utvecklas samtidigt, är resultaten fantastiska.

HIIT träningspass

Method Makia övningar utvecklar styrka, rörlighet, balans och kroppskontroll. De tar snabbt din styrka och rörlighet till en helt ny nivå.
Systemet innehåller också HIIT-övningar, som är 5-15 minuter långa övningar. De utvecklar fitness och syreupptagning.

Ett omfattande antal träningsprogram

Tjänsten har ett brett utbud av träningsprogram. Allmänna program hjälper till att utförligt träna alla aspekter av kroppen. Om du vill utveckla en viss färdighet, till exempel en handstand, kan du lätt hitta ditt program. Det finns 11 olika program som kan ändras när som helst. De uppnådda träningsnivåerna växlar automatiskt till det valda programmet.

Glöm inte kosten

Systemet innehåller också en diet. Det innehåller all information du behöver veta om kroppsfunktion, omfattande receptdatabaser och viktspårningsverktyg.

Hälsosamt och supereffektivt

Dieten inkluderar bara naturliga råvaror som är tillgängliga från alla lokala butiker. Det räknar inte med kalorier eller vägda portioner. Varje måltid du äter är mättande. Det är dock mycket effektivt. Effektivitet baserad på kunskap om hur kroppen behandlar olika näringsämnen och hur fettförbränning utlöses av äkta och god mat. När denna information ges i ett lättläst format och 140 läckra recept som du kan börjar äta inom några dagar, är förvåningen ofta slående. Andelen träning inkluderad i bantningen för denna diet är bara 10%, så det finns inget behov av extra träning för din bantning.

Vår personliga tränare

Med Method Makia har du en egen outtröttlig personlig tränare på din telefon.


INTERNATIONALISERANDE
ERBJUDANDE

Method Makia oändlig licens!
ENGÅNGSBETALNING! INGEN MÅNADSAVGIFT ELLER ÅRLIGA AVGIFTER!

Hämta det idag!


Previous ArticleNext Article