Du har kontrollen på treningsprogrammet ditt

Vår tilpassede treningsplan-app har innebygde funksjoner til å lage et treningsprogram som fungerer for deg. Treningssiden har innstillinger som gjør det mulig å justere treningsøkten når som helst, du kan også velge å fokusere på en spesifikk muskelgruppe du ønsker å utvikle.

Hvordan finjusterer jeg treningsnivåer mitt?

Med vår tilpassede treningsplan-generator har du mulighet til å endre vanskelighetsgraden. Hvis en treningsøkt er svært utfordrende for deg, trykke du på “denne øvelsen er for vanskelig”. Da vil du umiddelbart bli tilbudt enklere alternativer du kan utføre. Ved å justere treningsprogrammet ditt gradvis, vil du nyte et fult individualisert treningsprogram mens du utvikler deg. Når vanskelighetsgraden er ideell for deg, vil systemet lagre all finjusteringen din for fremtidig utvikling.

Selv de mest utfordrende øvelsene blir enkle

Når du optimaliserer rutinen til ditt personlige treningsnivå med vår tilpassede app, kan du oppnå gode resultater raskere. Du vil etterhvert kunne utføre trekk som virket umulige i begynnelsen.

Proaktiv mobilitetstrening

Makia metoden er en optimal måte for alle idrettsutøvere å maksimere sin ytelse. Vårt system kombinerer mobiliserings- og kraftøvelser for å forbedre treningens effektivitet. Alle øvelsene vil bygge opp din styrke og mobilitet proaktivt.

Makia Metodens øvelser er mål-baserte